Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kiábrándító, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító, hogyha kiderül a másik félről, hogy van benne cigány vér?

Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én baarátomnak sötéthaaj,sötétbatna szem,és barnásabb bőre van. De se a csakádjára se rá nem lehet azt mondani,hogy cigány. Viszont anyai ágról a nagymama (pl a vezetékneveLakatos névről árulkodik,hogy van cigány felmenője.) De akkor se tekintek a barátomra cigányként,csak mert a felmenők közt van. Nem is akarok kutakodni. A családja kultrált,normális. Se a beszéden,ls igaazából a kinézetéről se lehet megmondani.
2016. júl. 14. 12:34
 12/18 Noren1989 ***** válasza:

Megmondom már ránézésre...volt már ilyen barátnőm, szerencsére nem volt nagy gond a "romaságából". Viszont ezer más dologgal meg igen.

26/F

2016. júl. 14. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
A videó linkelőjének, nem rosszindulatból mondom, de akiben van egy kis cigány vér is azon megjelennek ezek a jegyek a viselkedésében, nehéz ezt elmagyarázni, mert úgy látom nem sok ilyennel találkoztál. Nekem van cigány ismerősöm, akiről mindig is jókat gondoltam, megkülönböztette magát az oláh cigányoktól, hogy ő német beás cigány. Profi zenész (és most nem kisgrofóra meg hasonlóakra gondolok), dolgozgat, tényleg egy iszonyat rendes fazon. Tudod mit mondott nekem egyszer? Néha rákényszerül, hogy lopjon. Szerencsére nem voltam ott, amikor egyik ismerősöméktől lopott iphone-t aztán eldobta, mert nem tudta feltörni...egyszerűen kijött a vére. Másik cigány ismerősöm, nagyon rendes gyerek szintén, tényleg nem látszana meg rajta, hogy az. Mindaddig így gondolkodtam, amíg a saját szememmel nem láttam, hogy verte meg a barátnőjét fényes nappal az utcán. Utána meg fülembe jutott, hogy barátnője azért vetélt el, mert lelökte a lépcsőn. A cigány cigány marad, mindig is benne lesz a hajlam.
2016. júl. 14. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és ezt úgy írom, hogy egy cseppnyi gyűlölet sincs bennem feléjük. Mert akárhányszor találkozok velük ugyanúgy elbeszélgetünk akár órákat is, emberként tekintek rájuk. Nincsenek fenntartásaim, úgy vagyok vele amíg nem engem vagy ismerőseim károsítanak meg vagy tesznek rosszat, addig számomra oké, mert emberek ők is és hibáznak. Hozzáteszem a legnormálisabb cigányok ők akiket leírtam, hogy ismerek, tehát ennél már csak lejjebb van ismeretségemben a színvonal.
2016. júl. 14. 12:59
 15/18 omba ***** válasza:
44%

Akit ez kiábrándít, az nincs eléggé beábrándulva.

Két éve alakul a szerelmünk bő egy éve élünk együtt, és két hete pont ez derült ki.

Simogattam tovább, mert előtte is azt csináltam.

Nem éreztem semmi olyat, hogy elgémberedik a kezem, hányinger feszeget, újra kell kezdeni az életemet.

Most, hogy eszembe jutott, az indulatossága, az tényleg jöhet onnan.

Hát kb. ennyi.

2016. júl. 14. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem semennyire.

Ha normális, akkor nincs vele bajom (persze egyéntől függ, ki - mit tolerál, szeret a másikban).

2016. júl. 14. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
9%
pont lesz4rom hogy milyen vér van benne. a lényeg hogy meglegyen az összhang és jól kijöjjünk... az hogy valaki ilyesmi alapján ítélkezik az arra enged következtetni hogy az adott illető intelligencia szintje nem haladja meg a megfelelő értéket.
2016. júl. 15. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nagyon kiábrándító lenne a velük való előítéletem miatt. Az biztos, hogy távolról elkerülném.
2016. júl. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!