Ti malacvágáskor mit kezdtek a malac tőgy részével?
most olvastam, hogy valahol mellbimbós szalonnát adtak el, ez nálatok hogy van?
Azt akarod kérdezni ,hogy szeretem-e az oldalast ,a kolozsvári szalonnát , a császárszalonnát, a hasaalját?
Igen . Nagyon. Bolond lennék ha kihagynám a sertés legszaftosabb ,legfinomabb részét .
Ezen csak a modern társadalom olyan része akad ki, aki azt hiszi a hús fán terem. Aki valaha látott disznótort, tudja, hogy a sertés minden része feldolgozásra kerül az utolsó porcikáig, főleg nem dobják ki a hasaalja szalonnát a bimbó miatt.
Aki megakar feledkezni arról, hogy élőlényt eszik, (mint ahogy a cikkíró írta)egyen csak májkrémet, parizert, löncsöt, stb. és nem látja mi van benne, mert egyébként abba is belekerülhet ám a bimbó!
Sőt, aki megakar feledkezni arról, hogy amit eszik valaha élt, az ne egyen húst.
Az újévi egész malac sütésen miért nem háborodik fel mindenki? Ott a füle, az orra, a farka, mindene.
Hasaalja a legjobb tepsiben krumplival sutve.
Nem voltal Te meg igazi diszno vagason!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!