Belvárosi lakásban (Budapest) lehet-e disznót vágni? Mármint nem ütközik-e semmilyen törvénybe, jogszabályba?
Szerintem lehet, ha nem állatvédő a szomszédod..
Hogy szúrod le, hogy halk legyen?
Villany kályhán perzseled?
Azért megnéznék egy disznótort belvárosi lakásban....:)
Van látogató jegy ??
Szerintem nem törvény ellenes,csak érdekes lesz ,hogy mit ,hogyan csináltok majd ::
Bél mosásra azért hívd át a szomszédokat :
Tegyetek ki a fali újságra 1 forma nyomtatványt :
Elnézést a hajnali vísitásért nem asszony visit ,így szex közben : Disznó vágás van nálunk ..
Ha már a levágott disznót viszitek oda és ott dolgozzátok fel akkor nem lehet gond. Nekem egy vidéki ismerősöm is panelban vágott le egy disznót kb 50 kilósat, igaz két részben vitték oda de az erkélyen volt az üst a nappalijukat direkt lefóliázták hogy a hurkát meg a kolbászt ott megtudják tölteni illetve ideiglenesen tárolni főzés előtt, a disznó részeit a fürdőkádban tárolták. De a legdurvább az volt hogy a bejárati ajtónál a lépcsőháznál vérs lábnyomokat vett észre az egyik szomszéd nyilván az ölés után keletkezett vér maradványok rakódtak le, és ugye szállításnál ki is cseppent egy kevés véres váladék valami plusz az ajtó kilincs is olyan volt, mert annyira siettek hogy elfelejtették feltörölni, és a szomszéd egyből rendőrt hívott mert azt hitte megöltek valakit és akkor amikor a járőrök majdnem berontottak a lakásba akkor vették észre hogy nagyban folyik a disznó tor, akkor mindenki nézett, mivel csendháborítás nem volt mert figyeltek erre, így még a rendőrök sem találtak rá indokot hogy belekössenek valamibe. Egyedül annyit kértek hogy az üstre figyeljenek hogy a füst ne menjen át más lakásokba mivel a legfelső szinten volt az erkélyen az üst kémény is jól fel volt vezetve így nem volt gond, de mondták hogy legkésőbb este 8 ra fejezzék be mert az alsó szinten lehetett hallani a folyamatosan lépteket, mert az a szomszéd is felnézett hogy mi az a nagy jövés menés.
Tehát a törvény nem tiltja, csak oda kell figyelni hogy a szomszédokat ne zavarjátok meg.
Némi gyakorlattal a hátam mögött, elképzelem a 3X3-as konyhában a szorgoskodó rokonságot...hát elég mókásnak tűnik.))
Komolyra fordítva:
A vágáson, perzselésen, mosáson, belezésen kívül a feldolgozás megoldható. Különösen a 20-30 kilós kategóriában. Ebből a két fél belefér egy húsosládába, a főzés megoldható alkalmas edényben gázon is, a kolbász töltés nem gond, (mondjuk a füstölés már más kérdés.
Szerintem vágjatok bele, jó mulatság lesz, valamit visszaad a hajnali csikorgó hidegben történő falusi vágások hangulatából, és a magadnak gyártott (még ha uram bocsá', nem tökéletesre sikerült is) termékek feelingjéből.
Majd számolj be az eredményről!
Egy szerencsétlen tyúkból több ember 4-5 óra alatt hozott ki egy sült csirkét?
Egyedül konyhakészre csinálom 1 óra alatt, egy óra alatt meg megsül...
Már csak egy kérdésem van: Tyúkból hogy lett sült csirke?
Csirke az egy fiatal állat, a tyúk pedig idősebb, amelyik már tojik. Szerencse, hogy nem kezdtetek el malacot vágni, ha egy tyúk (csirke) elkészítése ennyi időbe telt, malaccal karácsonyra sem végeztetek volna.
Sebaj gyerekek, megpróbáltátok, legalább tudjátok, hogy "mitől meleg a radiátor".))
A disznó(malacka) vágást azért ilyen tempó mellett, tényleg érdemes átgondolnotok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!