A gulyás hogy nem vált más népek gasztronómiájának részéve mikor viszonylag egyszerű a receptje?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 20:33
11/12 anonim válasza:
* tavaszig vissza sem mentek = őszig vissza sem mentek!
12/12 anonim válasza:
Nagyon sok helyen van hasonló leves, csak mi odáig vagyunk magunkért, hogy jajj a magyar gulyás így meg úgy stb stb a többi "magyar" kajával együtt. (Én én most eltekintettem abból, hogy kizárólag marhahúsból készülhet. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!