Mennyibe került kb. egy nagy darab húsos szalonna?
A problémám: Hogy tényleg nem tudom hogy mennyi lehet az ára! Apósomtól vettem, mert testvéremék kértek. Apósom nem mondott árat, de ott hagytam 2000Ft-ot neki. Sztem az kevés. Szeretném ott hagyni a reális árát, de fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülhet! Kérlek segítsetek!
Kb ilyen volt:
Nálunk piaci őstermelőnél 2000.- ft kilója. nagyon szép, és nagyon sok vevője van, többek között én is.
Üzletben csak drágábban láttam.Te tudod, mekkora darab volt, de rokoni alapon nem is kellene ezen törni a fejedet. Gondolom, nem akarja piaci áron adni, és te sem ingyen fogadtad el.Szerintem, a két ezres korrekt viszonzás volt.
A linkben rengeteg kép van, és rengeteg féle szalonna.
Te tudod pontosan, hogy milyen volt és kb mekkora. Ha kellemetlenül érzed magad, kérdezd meg apósodat, hogy tartozol-e még valamennyivel.
Szerintem ne aggód túl a dolgot. Biztosan ti is tesznek nekik valamilyen szívességet, és ha nem piaci áron akarja adni, akkor szerintem rendben is van a dolog.
Persze te tudod, milyen viszonyban vagytok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!