Miért hívják a finomfőzeléket finomfőzeléknek, amikor szinte mindenki utálja?
Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 07:48
21/23 anonim válasza:
A finomnak többféle értelme van. Finom társaság, finommechanika. Finoman kidolgozott mű, tárgy. Finomliszt. A finomfőzelék is csak azt jelenti, hogy alkotó elemei szépen el vannak dolgozva. Nem az ízére utal.
22/23 dorje1234 válasza:
Ezen már én is gondolkodtam... szerintem tisztán gonosz cinizmusból.
23/23 anonim válasza:
Ennek az a története, hogy volt egyszer egy idegbeteg konyhásnéni egy gimiben és kipróbált egy új főzeléket, amit ő talált ki és nagyon sz@r lett. Volt egy kedvenc diákja, aki utálta, de nem mondta meg neki. Meg kellett ennie a főzeléket, mert félt a mamától. Kérdezte a konyhás, hogy milyen lett, erre ő azt mondta, hogy finom, a nyanya meg ezt bevette és a főzeléket elnevezte finomfőzeléknek.
:3
Remélem, valaki bevette...
Nem ám, tudom, hogy senki seilyen hülye.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!