Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell finomfőzeléket...

Hogyan kell finomfőzeléket csinálni? Az alapom megvan hozzá (mármint a zöldségkeverék)

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Annyi vízben teszem fel főni amennyi ellepi. ha puha, akkor csinálok egy világos zsemleszínű rántást, azt hidegvízzel habverővel simára keverem, és berántom vele a zöldséget. petrezselyemmel megszórom a végén. én sót, fehérborsot és egy pici cukrot használok izesítőnek.
2013. febr. 5. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Kieg : ha nagyon sűrűnek találom egy kis tejjel higítom.
2013. febr. 5. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy kis zsiradékon puhára párolom a borsót, és a sárgarépa kockákat fedő alatt kis sóval. Ha puha, megszórom liszttel, és felengedem hideg tejjel. Ha jól kiforrt, és nem lisztizű, én is megszórom sok apróra vágott petrezselyemmel, és adok hozzá egy kanál cukrot. Kicsit még rotyogtatom, és kész. Esetleg kis ételizesitővel dúsitom.
2013. febr. 5. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
En egy keves olajon dinsztelek voroshagymat es kockara vagott repat, erre borso, so, bors es egy pici kakukkfu, keves viz. Ha puhara parolodott ez az egesz, akkor meghintem liszttel, amivel egy kicsit atsutom, majd felengedem tejjel, kozben kavargatom es egy kicsi cukrot is teszek bele, ezutan mar gyorsan besurusodik. Nagyon finom zamatos.
2013. febr. 5. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!