Miért hívják a finomfőzeléket finomfőzeléknek, amikor szinte mindenki utálja?
Én se sűrűn találkoztam vele, csak sejtem, mi az.
A menzán szinte mindent utáltam, még a főtt krumplit is el tudták rontani.
A zöldségekért odavagyok, de a túl sok répa nekem se jött be. Ezért nem szeretem a répafőzeléket s azt a borsófőzeléket, amiben túl sok a répa (gondolom, ez a finomfőzelék). Vagy azt a borsófőzeléket, amiben sok a rántás vagy cukrot tesznek bele. Így is erősen édes a borsó és a répa miatt. S nekem pirospaprika kell bele. Ez ízlés dolga. Rengeteg ételt megeszem kifőzdékben, a finomfőzelék és a borsófőzelék speciel kizárt. A borsófőzelék a kedvenc főzelékem, ha itthon készül.
Azon már én is eltűnődtem, miért finomfőzelék a neve...
3-as vagyok!
Látod kérdező, ezek szerint csak te + én vagyunk akik útáljuk a finom főzeléket, mindenki más imádja!
De hogy ezért miért kellett minket lepontozni???
Mert akkor ezzel nemcsak engem, téged is lepontoztak! Mintha mindenkinek kötelező lenne minden olyan kaját imádni, amit a többség szeret!
Én igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy miért hívják így, nem pedig arra, hogy ki szereti és ki nem.
Így elnevezni egy ételt nem korrekt dolog, mert ha valóban mindenki számára finom lenne, akkor jogos, de így, hogy sokan nem szeretik olyan, mintha a sült teveszart hívnánk arabok kedvencének, pedig azt se szereti minden arab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!