Hogyan pucoljam ki az edényből, az odaégett finomfőzeléket?
Figyelt kérdés
Tejes alapú étel, könnyedén odakapott, és leégett. Na de hogyan lehetne az edényből jól kitisztítani? Vízben már volt áztatva, de nem sok sikerrel. Dörzsölni meg zománcos edényt nem célszerű.2013. okt. 8. 10:41
1/5 anonim válasza:
Önts bele vizet és ecete, és forrald fel. Akkor könnyen lejön az odaégett rész. Utána kihipózhatod, majd jól kiöblíted.
2/5 anonim válasza:
Hasonló képpen mint az előttem szóló, csak én ecet helyett szódabikarbónát használnék.
3/5 anonim válasza:
ha ,már az égett ételt kikapirgáltad belőle, ciffel és dörzsis szivaccsal szépen kisikálhatod. a zománcnak ennyi nem árt.
régen a zománcos lábasok kormos alját finom homokkal és hamuval dörzsölték le, és szép fényesek maradtak.
5/5 anonim válasza:
Szappanos suroló mindent leszed és nem karcol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!