Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit kajáltok ma? 17/F

Mit kajáltok ma? 17/F

Figyelt kérdés
mit szerettek enni?

2016. ápr. 17. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Reggelire müzlit ettem, ebèdre majd spagettit fogok vagy túrógombócot :) uzsira rántották salival vacsira 1 almát
2016. ápr. 17. 10:42
 2/8 anonim válasza:
69%
#1-es! Te vagy az aki nem tudja eldönteni hogy melyiket egye, ezért kiírt egy kérdést, xD
2016. ápr. 17. 11:00
 3/8 anonim válasza:
?*
2016. ápr. 17. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ma maradék nap van: reggel céklás nudli volt sült zöldségekkel, kb fél tányér, aztán uzsira 3 db falafel meg egy szelet rozskenyér és (tojásmentes) majonéz.

Ebédre zöldségragu-leves lesz, aztán már csak (rengeteg) smootiet fogok inni (banán, alma, narancs, sóska)

Ezek mindegyikát szeretem, de a tegnapi nap jobb példa lenne, amikor reggelire mogyoróvajas-lekváros graham kenyér volt, ebédre pedig ugyanez a zöldségragu leves, és utána szejtánpörkölt rizibizivel (nyamm!). Vacsira már alig fért belém valami, épp csak egy kis pohár banános kakaókrémet ettem.

A kedvenc kajáim a szejtán (főleg pörköltnek), a falafel, a sültkrumpli kechuppal, a lencseleves és a zöldturmixok.

2016. ápr. 17. 11:02
 5/8 Szaniszlo Ferenc ***** válasza:
még nem tudom, de spagettit vagy túrógombócot! :)
2016. ápr. 17. 11:35
 6/8 anonim válasza:
Nemtudom hogy spagettit vagy 3 túrógombócot:)
2016. ápr. 17. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Kilengő napom van: zöldborsófőzelék! :D Krumplifasírt is volt hozzá, s tamagoyakit is készítettem, medvehagymásat és fahéjasat is (egyszer már ki kellett próbálnom édesen, de nem tudom, a japánok mit esznek rajta) :)

Később pedig palacsinta lesz. Az édes tamagoyaki hiányérzetet okozott :)

2016. ápr. 17. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegnap reggelire egy szelet sütit kávéval, ebédre húsleves, rántott hús krumplipürével, este cigánypecsenye kenyérrel, utána fagyi. Még filmezéshez egy kis chipsz :D nem volt valami egészséges nap.

Ma még csak kalácsot ettem reggel lekvárral, kávéval. A többit nem tudom, de ebédre megint rántott hús lesz :)

2016. ápr. 18. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!