Amikor kezdtem a kondit, talán 2 hónapig ha betartottam a kaját, de csak vegetáltam, ha ránéztem egy csomag chipsre akkor saját magam hazudtoltam meg hogy nem lehet enni.
Mivel vékony voltam, átgondoltam hogy kell-e nekem a mindennapos rizs, krumpli, csirke?
Ezután úgy voltam vele hogy lesz*rom eszek mindent amit megkívánok, pl ha megvolt a gyúrás utána eszek húst rizzsel, de mellé valamilyen kis apróságot is.
Engem nem veszélyeztet az elhízás, talán ezért sem csinálok kárt, ha bőven meghaladom a szénhidrát mennyiséget.
Egy hobbi edzéshez, egyébként sincs értelme szerintem a túl tiszta evésnek, ugyanis az átlag eljár mellette dolgozni 8-12 órában ott nem tud normálisan enni mert időhöz van kötve, annak érdemes csak diétázni aki amúgy is zsíros.
Heti 1-2 ÉTKEZÉS az általánosan elfogadott mennyiség félrekajálásra. :)
Ismerek olyanokat akik a lábnapért jutalmazzák ilyesmivel magukat, illetve akik vasárnaponként esznek valami olyat, amit amúgy nem /ezek közé tartozom én is/.
Mennyiséget nem kajálok félre, mert nálam semmi értelme. A napi adagom úgy van belőve, hogy hozza a havi kívánt tömegnövekedést. E fölött már csak feleslegesen zsírosodnék.
Ha félrekajálok, akkor az minőségben történik. Eszem valami szemetet, de maradok a makrókon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!