Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés
1 csomag aszalt mangó,1 banán,3elég nagy alma,bezabáltam 2és fél szalámis vajas kiflit,1 "pohárka" vagy nem tudom miben árulják kefir 13éves vagyok
2016. ápr. 15. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez korodhoz képest nem sok :)
2016. ápr. 15. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Fiatalon volt, hogy fél kiló kenylér, 1 liter tej, csomó vaj és zöldség volt a kései reggelim... Ez persze nem ideális, de ami jó volt, hogy kicsit sem érdekelt, hogy sok-e mások szerint. Éhes voltam, hát ettem.

Nem sok, inkább nagyon-nagyon kevés, fehérje szinte nulla, szinte csak cukor cukor hátán.

2016. ápr. 15. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok.
2016. ápr. 15. 16:09
 4/6 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
Szerintem sem sok, a te korodban ez még megengedett. :D
2016. ápr. 15. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
a cukor adag az sok, az 1 banán a napi cukor adag felét tartalmazza, és az aszalt gyümölcsben is sok van. Az jó, hogy ennyi gyümölcsöt eszel, de egyél fehérjét is! (tojás, húsok) Fejlődő szervezet, fehérjék nélkülözhetetlenek, te alig ettél ma fehérjét, ezen próbálj változtatni. Maga az ételmennyiség nem volt sok :)
2016. ápr. 15. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. ápr. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!