Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy tészta diéta...

Van olyan, hogy tészta diéta hízásra?

Figyelt kérdés
Azt hallottam valakitől, ha a sztároknak egy szerep kedvéért gyorsan fel kell szedni pár kilót tészta diétát tartanak, tehát mindennap tésztát esznek.
2016. febr. 1. 19:19
 1/4 szaszaa11 ***** válasza:

Szia!

Ha hízni akarsz ezt nem igazán ajánlanám, mert egészségtelen, egyébként mindenféle hízó és fogyó diéta létezik már, a baj csak az, hogy egyik sem működik - valószínű hogy a fent említett tészta diéta is létező dolog.

2016. febr. 1. 20:03
 2/4 hell-ikon ***** válasza:

A sztárok, ha a súlyukról van szó, bármire képesek. Ezzel csak az a baj, hogy szinte mindegyik módszer a szélsőséges kategóriába tartozik. Így aztán lazán elképzelhető, hogy létezik ez a tészta diéta is.

De -biztos nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy- akármilyen diétáról is van szó, feltápláló vagy fogyókúráról a legfontosabb az, hogy kiegyensúlyozott legyen az étrend, ha az ember nem akarja kockára tenni az egészségét. A tészta diéta valószínűleg nem ennek jegyében született.

2016. febr. 1. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A kalóriatöbblet hizlal. Aki képes kilókat enni tésztából, annak bizonyára jó hízási célra. Én inkább lefogynék vele, bár én speciális eset vagyok.

Sokkal könnyebb zsírból sokat enni, bár az meg laktat, de csak mert jóllakott az ember, még tud enni. Ezt szeretem a zsírban, remek fogyásra és hízásra is, mennyiség kérdése (bár ez, hogy mennyiség kérdése, hogy melyiket okozza, kb. mindenre igaz).

2016. febr. 1. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A 2.-nak pedig igaza van, ha már hízunk, tegyük kiegyensúlyozottan,nem akarunk közben izmot veszteni, lenyomódni, közérzetet rontani...

Sok szénhidrát, sok zsír jobban hangzik, mint a tészta (bár azt nem tudom, mivel eszik, gondolom, azért kiegyensúlyozzák az étrendet), az inzulinmegdobás a zsírtartalékolást támogatja, s ott a sok extra energia, ami ezt a feladatot be is tölti...

2016. febr. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!