NoCarb szénhidrátmentes tésztát hogyan készítsem el? Receptötletek?
Ilyet még nem ettem, bár részemről sok értelmét nem látom, max kitölti a gyomrot, vagy ha valaki nagyon tésztás, placebonak működhet.
Szerintem én összekeverném karikára vágott főtt tojással, felcsíkozott csirkemell sonkával (vagy párolt csirkemellel), uborkával, paradicsommal, és csinálnék rá egy jó fokhagymás, joghurtos öntetet. :D
Az én tapasztalatom szerint: A rizs alak, és a szélesmetélt a legjobb. Bő öblítés után én főzöm is forró vízben. SOHA nem használom önmagában köretként, szerintem úgy túl fura. Viszont jó szószos, szaftos, erősen fűszerezett ragukba beleforgatva a különbség észrevehetetlen. PL a pad thai olyan, mintha rizstésztával lenne, nemkülönben a többi ázsiai étel. Mivel alig van benne szénhidrát és kalória, én tejszínes húsragukkal eszem, és jellemzően thai curry pasztával, meg jóadag zöldséggel. Desszertnek nem próbáltam még. Hetente 2-3 szor eszem, amikor már vágyom egy kis rizsre v tésztára. Tökéletes ebben az esetben, engem jól el is telít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!