Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Zavar, hogy olyan sokan...

Zavar, hogy olyan sokan kidobálják az ételüket?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mert én totál ilyen vagyok... nem bírnám kidobni az ételt, zavar, ha látom, hogy egyesek kiszórják a fél ebédjüket. Miért mernek annyit, ha nem tudják megenni? Inkább merjenek kétszer...

Sokszor látom, hogy a kenyér-szendvicsből is a héj sokszor a kukában landol...

Nem vagyok túl tehetős, se szegény, de mindig arra gondolok, hogy más azt szívesen megenné :(

Te is mind meg szoktad enni? Vagy ha nem, akkor elteszed vagy kidobod?

2010. márc. 26. 01:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
07:42 - Nem kikristályosodott, hanem keserű volt, és gyomorproblémát csinált. Valószínűleg ez nem termelői méz volt, hanem valami kutyulék, csak siettünk vásárláskor.
2010. márc. 26. 16:09
 22/27 anonim ***** válasza:
52%
Engem is zavar, néha vitáztunk is ezen a férjemmel, mióta van 1 nagy kutyánk hozzá szoktam keverni a kajájához. Így már annyira nem bosszant, mert az meg szívesen megeszi.
2010. márc. 26. 16:19
 23/27 anonim ***** válasza:
28%
Utálom, megvetem azokat akiknek jól megy és pazarolnak. De amit meg nem is értek, hogy sokan akik megengedhetnék maguknak hogy egészségesen táplálkozzanak és kipróbálnának mindenféle finomságot, mégis a szar tradicionális "disznóságokat" tömik magukba! Sok igénytelen büdös paraszt. Hiába a fényűzés, meg az amerikai kertvárosi idill majmolása. Az igazi énjük nagyon is kilóg a mézes-mázas külső alól.
2010. márc. 26. 21:54
 24/27 A kérdező kommentje:

Az egyik válaszolónak üzenem, hogy ha a kutyának adja a megmaradt ételt, az szerintem nem "bűn" ha úgy tetszik, neki is kell ennie valamit, a tápok is általában húsból vannak, szóval... ráadásul mégsem a kukában vagy a wcbe öntve végzi :)

Mindegy, hogy ki dolgozik meg érte, azt a tehenet akkor is levágják, ha valaki megsezi, akkor is, ha a kukába öntve végzi... ha már minden áron állatot kell ölni, miért nem használják fel értelmesen? (Tisztelet a kivételnek).

Nem arról van szó, hogy "hajléktalannak osztogatni" meg ilyenek... hiszen azért elég tré dolog lenne egy lerágott csücsköt egy kéregetőnek dobni. Csak pl. a kenyér héja kb. 1/3-át kiteszi, és tulajdonképpen igy a pénzed 1/3-a, a learatott búza, az energia, munka stb. 1/3-a feleslegesen lett kidobva. Hát, aki gazdag, megteheti... kár, hogy sok embernek elmegy az esze, ha pénzhez jut :-/

2010. márc. 27. 00:19
 25/27 A kérdező kommentje:
Persze nem úgy gondoltam, hogy ha valaki rosszul lenne tőle, akkor is egye meg, de általában el lehet rakni az ételeket későbbre.
2010. márc. 27. 00:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam konyhán a fehér mosogatóban és borzalom, hogy mennyi étel ment a moslékba. Elhiszem, hogy a szakács nem tud mindenki szájízére főzni, de hogy megveszi 1000-1500-ért az ebédet és éppen hogy beletúr...

Én is sajnálom, ami kimegy, igyekszem mindig annyit venni, enni, amit biztos megeszek, nem szeretek pazarolni.

2010. márc. 27. 09:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Tegnap a munkahelyi konyhán 540Ft-ért (500Ft-os kajajegyem van ehhez 40Ft aprópénz, kajajegyből nem adnak visszajárót, ezért úgy vásárolok, hogy inkább én adjak hozzá az apróból) vettem ebédet, ami kis adag volt, de nem bírtam mindet megenni, pedig nagyon finom volt, így hagytam maradékot, a kis adag a munkahelyi konyhán nagyobb, mint nálunk itthon a legnagyobb (24cm átmérőjű) lapostányér. Nem érzem, hogy pazaroltam volna, és késő estig nem éheztem meg (fél 12-kor ebédeltem).
2010. márc. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!