Miért nem szeretik sokan a befőtt hagymát és uborkát, és egyéb bolti befőzet dolgot?
Jaj, istenem. Anyukád dolgozott valamikor EGY konzervgyárban, és ebből vonz le messzemenő következtetéseket.
Nem véletlenül vezették be a minőségbiztosítási rendszereket az utóbbi 20 évben. Én bízom ezekben.
Egyébként mindenkinek van egy jó sztorija valami ismerőséről, aki dolgozott már húsüzemben / tejüzemben / gyorsétteremben / pékségben, ahol cifra dolgok történnek, és ő bizony azóta nem eszik olyat ami ott készül, hüpp hüpp.
Így születnek a városi legendák a patkányburgerről meg a felmosóvödrös párizsiról.
Igen, biztosan látott ott valamit, ami neki nem tetszik..., de bnőm egyszer egy ilyen dologra kérdezte meg hogy "Eddig volt bajod tőle?Feltűnt hogy úgy van?"
Nemrég kezdett el dolgozni egy üzletlánc csemege pultjába, és mesélt cifra dolgokat.Persze az volt az első reakcióm hogy soha többet boltba nem veszek darált húst.
Na erre mondta hogy évek óta ott veszem a húst, ha eddig nem tűnt fel, nem volt tőle bajom akkor mit izélek, eddig is azt ettem.Igaza van.
Egy barátom dolgozott egy húsüzemben, nem csak mondott, hanem fényképezett is cifra dolgokat :) Nagyjából tudta, mit érdemes megenni, mit nem, ettől függetlenül az általuk gyártott termékek közül egyetlenegyről sem derült ki, hogy valaki megbetegedett volna tőle. Egy cimborám a tejiparban dolgozik, ott azért jobban vigyáznak, én meg régen a tejtermelésben dolgoztam, ezért tudom, honnan vegyek tejet, és honnan ne :)
Az ételmérgezés egyébként igen ritka, ha súlyos eset van a hírekben, annak nagy része arról szól, a romák kirámolták a dögkutat, és rosszul főzték meg a húst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!