Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a Karácsonykor...

Mit csináljak a Karácsonykor kapott sok-sok édességgel és csokoládéval?

Figyelt kérdés

Rengetegszer elmondtam már, hogy fogyókúrázom, ezért ne adjanak nekem se édességet, se sütit, se csokit Karácsonykor. Ezek szerint tök feleslegesen, mert mégis rengeteget kaptam. Tuti nem fogom megenni ezeket.

Kérdésem, hogy mit csináljak vele?

Kidobni nyilván nem akarom. Gondoltam hogy odaadom egy hajléktalannak vagy kéregetőnek, de félek nem fogják elfogadni, hisz aki éhezik vagy szegény, az tuti nem csokit és édességet akar enni, hanem valami táplálót vagy alkoholt. Meg szerintem égő is lenne, mintha a sok szemetet, ami nem kellene nekem, azt egyszerűen neki adnám.

Ötlet, hogy mit csináljak vele?

2015. dec. 29. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hajléktalannak add oda. Épp azért, mert mindenki úgy gondolkodik ahogy te. Nekik úgyis rendes étel kell, vagy pia. Tehát édességhez nem jutnak hozzá minden bizonnyal. Pedig az nekik is jól esne biztos időnként.
2015. dec. 29. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Melohelyre vidd be.

Mindig beviszem ha sok lett a süti vagy olyan csokit kaptam amit sose ennék meg,mindig elfogy.

2016. jan. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!