Mit csináljak a Karácsonykor kapott sok-sok édességgel és csokoládéval?
Rengetegszer elmondtam már, hogy fogyókúrázom, ezért ne adjanak nekem se édességet, se sütit, se csokit Karácsonykor. Ezek szerint tök feleslegesen, mert mégis rengeteget kaptam. Tuti nem fogom megenni ezeket.
Kérdésem, hogy mit csináljak vele?
Kidobni nyilván nem akarom. Gondoltam hogy odaadom egy hajléktalannak vagy kéregetőnek, de félek nem fogják elfogadni, hisz aki éhezik vagy szegény, az tuti nem csokit és édességet akar enni, hanem valami táplálót vagy alkoholt. Meg szerintem égő is lenne, mintha a sok szemetet, ami nem kellene nekem, azt egyszerűen neki adnám.
Ötlet, hogy mit csináljak vele?
Nyugodtan nekem adhatod :D
Egyébként ha nem mostanában jár le a csokik szavatossaga, akkor tedd el, és ajándékozd ismerőseidnek születésnapjukra, névnapjukra.
Ez az ajándékozás nem rossz ötlet, csak ugye nekik nyilván nem ajándékozhatom vissza, amit adtak. :)
Meg őszintén szólva, szeretnék minél hamarabb megszabadulni tőle, nehogy egy gyengébb pillanatomban megegyem őket. Úgy könnyű ellenállni a kísértésnek, ha nincs itthon semmi ilyesmi (ezért nem is veszek direkt), így azért nehezebb. Ezért is lettem ideges, hogy ilyeneket kapni, mintha szabotálni akarnák a fogyókúrámat.
"odaadom egy hajléktalannak vagy kéregetőnek"
- nyugodtan ad oda, max nem eszi meg, vagy továbbadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!