Miért hangsúlyozzák mindenütt, hogy a padlizsánt fél órára be kell sózni, különben keserű lesz?
Figyelt kérdés
Sose sóztam be, és sosem volt keserű... Sőt úgy tudom, a sózással kioldódnak a benne lévő vitaminok.2008. szept. 15. 15:55
1/3 anonim válasza:
Hm... én sem sózom be. Pl cukkinit vagy tököt be szoktam sózni, de nem azért h ne legyen keserű, hanem, hogy ne legyen ízetlen, szóval jól átjárja a fűszer. Szerintem sem lesz keserű.
2/3 anonim válasza:
én azt olvastam, hogy azért kell besózni, hogy ne szívjon be annyi olajat, de én se szoktam soha besózni, mert nem érzek különbséget besózás nélkül és besózva (a són kívül :D)
3/3 anonim válasza:
És semmit se sózok. :D
Szerintem se kell sózni a padlizsánt, sőt ha friss és fiatal hámoznod se kell! mehet bele a raguba én imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!