A WHO kiverte a biztosítékot a fél világon, de most őszintén?
Who kóklerek gyülekezete.
Komolytalan banda, mindenre ráfogják, hogy rákkeltő.
Lassan azt is kiderítik, hogy a víz és a levegő is rákkeltő, sőt szinte biztos hogy az, hisz a rákosok 100%-a kapcsolatba kerül velük...
Na ugyanitt vagyunk a húsokkal is.
Így van...
A mai 80-90 évesek nincsenek valami sokan, mivel a legtöbben elhaláloznak szív és érrendszeri, vagy rákos megbetegedésekben...
Az öregek pedig nem ették ezt egész életükben, főleg mivel 20-30 évvel ezelőtt még szezonális ételek voltak, amiket a legtöbben még otthon készítettek jó minőségű alapanyagokból nem pedig boltban vették a tápon nevelt malacból és adalékanyagokból készült vacakot... Arról nem is beszélve, hogy nem vetették meg a rostokat mint ami manapság nagy divat...
Szerintem is nevetséges ez a nagy felháborodás. Egyetemen az egészségügyi karon az első órákon megmondta a tanár, hogy kerüljük ezeket mert rákkeltőek. Nem is értem mit csodálkozik itt mindenki, nekem eddig is egyértelmű volt. Aztán persze még a családomnak is hiába mondom, ők sem fogják fel sajnos, eszik a túlsózott ehetetlen vackokat, amit sonkának neveznek. Fincsi karcinogén anyagok... Egyébként meg persze a szakmabeliek védik magukat hiszen ebből élnek. A dohányzással kapcsolatos problémákat is elhessegetik, pedig nyilvánvaló.
Off: Kedves kérdező! Az akáccal mi a probléma? Ebben a témában nem vagyok otthon és nem is füstölünk, de sütni szoktunk szabad tűzön. Mivel ajánlod esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!