Szeretitek a zsíroskenyeret?
Figyelt kérdés
Nem igazán eszem meg sőt egyszer ettem és azóta nem jött be. Most mamám mondta,hogy kóstoljam meg úgy mégis hogy milyen íze van neki szerinte nagyon finom. Ti szerintetek finom vagy valaki nem szereti?2015. szept. 27. 10:07
3/9 anonim válasza:
Nyammi...
Paradicsommal és ubival :D
4/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem friss kenyérrel, és igazi disznó zsirral. Főleg, ha én sütöttem zsirszalonnából.
6/9 hisztynka válasza:
Igen, szeretem.
Egy csipetnyi őrölt édespaprikával és lilahagymával, vagy zöldhagymával...valami derék eledel! 😊 Nyami.
7/9 Ügyet Lenke válasza:
az igazi disznózsír, igazi kemencében sült pityókás kenyérrel egyik legjobb étel...hagymával, pirospaprikával, ki amit kíván és szereti melléje enni...:)
8/9 zolidobos válasza:
Igen!!!Friss kenyér, vagy pirítós, jóféle ikrás zsír, (akár kacsa is lehet....), hagyma, zöldség, vagy savanyú..
9/9 Ügyet Lenke válasza:
lepontozni valakiket ebben a topikban adott válaszért, mert szeretik a zsíroskenyeret...pfff...ez csak valami vega(án) troll lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!