Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti is szeretitek a tejet?

Ti is szeretitek a tejet?

Figyelt kérdés

-Én nagyon szeretem a tejet!

-És a kakaót is?

-Azt is!

Igazából tudtátok azt, hogy a macskák csakis kizárólag a 2,8%-os tejet szeretik?

2015. júl. 5. 20:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Igazából tudtad,hogy a macskáknak nem szabad tejet adni,mert tönkreteszi a bélbolyhaikat?
2015. júl. 5. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Na pont azt akartam írni, mint az első... a tehéntejet nem kellene a macskába tolni. Ha mindenáron tejet akarsz nekik adni akkor az állatkereskedésben van speciálisan macskatej, ami nem árt nekik legalább.

Amúgy igen, szeretem a tejet. A kakaót nem, de a forró csokit igen.

2015. júl. 5. 21:04
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretem és nem is bírja a gyomrom. És a macskáim sem szeretik, egyik fajtát sem. Még a macskatejet sem.
2015. júl. 5. 21:08
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Már nem jó amit írsz. Mert a házi tejről azt se tudom hogy hány százalékos. Pedig az a TEJ. Minden gyerek azzal kezdi az életet. Nem mű, tartós, hanem igazi tejjel !!! Persze attól nincs tej allergia, semmi probléma. Csak ettől a tartós valamitől lesznek betegek az emberek.
2015. júl. 5. 21:10
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

Erről nekem a "Van benne valami" jut eszembe, Rózsa Györggyel a 90-es évekből. Amikor szegény csupamosoly Márta megpróbált eladni termékeket a játékosoknak.

"László, szereti a tejet?"

:D

2015. júl. 5. 21:22
 6/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem. A macskáknak pedig nem jó a tej, de gyerekkoromban én az 5%-os vagy annyi, amennyi rendes házi tejet szerettem...

Ma már tojástejet vagy kókusztejet iszom, jobban esik.

2015. júl. 5. 21:23
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
Szeretem a házi teje., és a macskák is mindig ettek/esznek tejet, és semmi bajuk tőle. Igaz, házi macskák, nem agyon nemesített korcsok.
2015. júl. 5. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem én undorodom tőle, láttam tehéntőgyet közelről. Meg szoptattam is már, és az anyatejet sem innám meg. A tehéntej kisbociknak való.
2015. júl. 5. 21:26
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
Tejből csak az igazit iszom meg, a fehér vizeket a boltból nem. :)
2015. júl. 5. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

[link]

:D

2015. júl. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!