Ti is szeretitek a tejet?
-Én nagyon szeretem a tejet!
-És a kakaót is?
-Azt is!
Igazából tudtátok azt, hogy a macskák csakis kizárólag a 2,8%-os tejet szeretik?
A macskák az összes tejet megisszák, ha lerakja elé az ember.
Amúgy érdekes, mióta élek, legalább 2-3 macska vesz körül, sokszor adtunk már nekik tejet, és mégse döglött bele egy sem...
Szerintem túl sok mindentől akarják az emberek óvni a háziállataikat.
Igen, imádom a tejet.
Igen, szeretem a tejet, de csak a házit. Évek óta isszuk. A férjem is és mind a 6 gyerekünk.
Macskáink is voltak, vannak, lesznek. Most éppen 4 van. Mind a 4 szereti, semmi bajuk tőlük, ők vizezve kapják. Tavaly pusztult el az öreg cicánk, nagy tejpusztító volt, 15 évet élt.
Volt már olyan cica, amelyiknek hasmenése volt, nála odafigyeltünk, ne igya a tejet.
A gyerekek közül nem mindegyik szereti a kakaót.
A kollégista fiúnk "műtejet " (dobozos) iszik a koleszban, de ha hazajön, rögtön keresi az igazit.
Igen, de inkább a házi tejet.
A macskák, ha szeretik a tejet, megisszák akármelyiket, de tényleg nem a legideálisabb táplálék nekik. Nem minden macskának okoz problémát, de sok allergiás rá és hasmenést kap tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!