Lányok szeretitek a pörköltet? :D
Figyelt kérdés
nokedlivel, jó szaftosan.2015. júl. 20. 09:47
2/17 anonim válasza:
Én egy retardált csicska vagyok a második szerint:)
Alapból nem szeretem a pörkölteket, de anyósom csülök-körömpörköltjét imádom kenyérrel. Meg se ettem sokáig a pörköltöket. Egyszer a férjem (akkor még csak a barátom)hozott a koliba anyukája csülök-körömpörköltjéből és annyira csúnya volt, hogy muszáj volt megkóstolnom.
27/N
3/17 anonim válasza:
Szeretem. Mindegy mivel: nokedli, krumpli, bármilyen tészta jó mellé, néha elég a kenyér is. Savanyúság is jöhet, vagy befőtt. :D
Sajnos ilyenkor, nyáron egyáltalán nem kívánom az ilyesmit. Utoljára május elején ettem pörköltet ballagáson. Pedig kaptunk vaddisznó húst, ott pihen a fagyóban. :)
4/17 A kérdező kommentje:
:D jó kaja. Nem lehet mindig zöldséget csirkével enni
2015. júl. 20. 10:38
5/17 anonim válasza:
A marha és csirkepörköltet igen, de a birkapörit valamiért nem.
16/L
6/17 anonim válasza:
Kedves második - annak ellenére, hogy imádom a pörköltet - itt egyedül te vagy a retardált csicska.
7/17 anonim válasza:
Tejföllel és ubisalival!!!Nyam,nyam!!!
8/17 anonim válasza:
nem, mert vegetáriánus vagyok, még a szaga is undorító, sry
9/17 anonim válasza:
csak a csirkeporkoltet, a tobbi tul markans szamomra, es rosszul is vagyok a marhatol pl.
10/17 anonim válasza:
Igen, azt szoktam bámulni és arra maszturbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!