Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 2 napi hidegfüstölés után...

2 napi hidegfüstölés után miért savanykás ízü a kolbász?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Tanuld meg a füstölést!
2015. szept. 25. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
bunkó!!!!!!!!!!!
2015. szept. 26. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát így látatlanban sanszos, hogy megromlott.
2015. okt. 8. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!