Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel, ital, ami...

Mi az az étel, ital, ami rövid időn belül meghajt, hasmenést okoz?

Figyelt kérdés

2015. szept. 23. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
26%

Bármi, amibe hashajtót raknak. :D

Hasmenést nem okoz, de székrekedés ellen jó a szilvalé meg a baracklé, de az ami ténylegesen szilvából, barackból van, nem az ilyen bolti cuccok, ami félig cukor, félig "szilva ízű édesítőszer" és valódi szilvát sosem látott.

2015. szept. 23. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Sárgadinnye tejjel.
2015. szept. 23. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Jooo sok cukorral a kávé. Engem az szokott
2015. szept. 23. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más válik be. Nekem hiába mondták az állítólag tuti biztos szilvalekvár-tejjel kombinációt semmi hatása nálam. Viszont ami tuti: forró zöldségleves, vagy húsleves rengeteg zöldséggel csípősen. Na, ez kb félóra múlva kipucol úgy, hogy csak akkor merek enni, ha tudom hogy nem kell mennem sehová.
2015. szept. 23. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 4-essel, mindenkinek más. Jó érett szilva, aki érzékeny rá annak a tej, nekem a tejszín, bizonyos édesítőszerekre is szokták mondani (maltit, xilit, eritrit).
2015. szept. 23. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem veszel egyszerűen hashajtót?
2015. szept. 23. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Almaecet. 1 ek, rá egy pohár víz
2015. szept. 24. 01:05
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

Egy jó erős pörkölt, majd utána tej.

Illetve van egy amolyan 'napos receptem, amitől 2 napig simán lehet irtani a környéken lakókat.

Reggelire: Házi szilvalekvár (ne sajnáld), kis pékáruval, mellé friss barack, és sok tej. Ha ez kiesik, akkor egy jó zsíros rántotta, amit csak annyira sütsz meg, hogy ne legyen nyers.

Tízóraiként valami jó rostos gyümölcs.

Ebédre kellően csípős, és zsíros pörkölt, mellé egy rostos gyümölcslé (vészhelyzet esetére tej).

Uzsonna: Nincs, hagyom összeérni a dolgokat.

Vacsora: Ha a WC-n eszedbe jut, és van gusztusod, akkor abonett, vagy hungarocell (puffasztott rizs).

Ha szeretsz kávézni, ne sajnáld a tejszínt.

Egy dologra figyelj. A csípős cuccok megteszik amit kell, de a gyomrod és a beleid nem biztos, hogy szeretni fogják. Ja, és kétszer csípnek. A második a kellemetlenebb..

2015. szept. 24. 02:18
 9/10 anonim válasza:
Savanyú káposzta lé
2015. okt. 20. 00:03
 10/10 Gina Lollobrigida válasza:
Nesquick kakaó kovászos uborkával, chilivel meghintve
2015. okt. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!