Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kevesebbet mész mekibe mint...

Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert mekibe dolgozom,és elvileg kisebb a forgalmunk mint eddig..de kiváncsi lennék,hogy miért is
2010. márc. 6. 17:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
mekiben dolgoztam és komolyan mondom nagyon tiszta. nagyon vigyáznak a tisztaságra! meg szerintem negyedannyira nem egészségtelen mint aminek elmondják egyesek.... az egyetlen bajom, hogy tényleg az itteni fizetésekhez képest nevetségesen drága. nem is értem hogyan engedheti meg magának olyan sok ember....
2010. márc. 7. 09:13
 32/36 anonim ***** válasza:
azért nem járok már, mert sajna Pécsen nem a Széchenyi tér fele jár a buszom, így sajna már kiesik...
2010. márc. 7. 12:48
 33/36 anonim ***** válasza:
én egy éveben egyszer, vagy max kétszer járok mcdonaldsba. eddig se jártam többször.
2010. márc. 8. 19:27
 34/36 anonim ***** válasza:
Kedves Big Mac menü függő, ha rántotthús függő, vagy pörkölt függő lennél, akkor is rossz lenne a közérzeted, mivel az egy oldalu táplálkozás káros. Nem csak akkor jutsz kórházba ha meki kaján élsz nem tudom meddig, mint a super size filmben...akkor is odajutsz, ha csak milánói bordát eszel, vagy akármilyen kaját és mást semmit. Az a film is a hülyéknek van...
2010. márc. 8. 19:54
 35/36 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszul lehet valaki a sajtburgertől, ha nem szokott hozzá a szervezete. Aki ritkán jár, annak a szervezete elképzelhető, hogy nem ismeri fel, nem minősíti tápanyagnak.

A tisztaságról én is csak jókat tudok mondani, tényleg mindig figyelnek, hogy az asztalok, a föld, a tálcák stb. higiénikusak legyenek.

Én csak fagyit szoktam ott enni, vagy valamilyen üdítőt veszek. Azért nem járok Mekibe gyakran, mert drágának egészségtelennek és drágának tartom, nem lehet jól lakni, vagy hamar éhes leszel tőle. De ettől még nem jobb vagy rosszabb ember aki oda jár.

2010. márc. 9. 08:33
 36/36 anonim ***** válasza:

Én nem is olyan rég, nagyon sokat voltam, de valahogy megutáltam, kivéve a krumplit, az isteni, főleg ez az új amerikai burgonya.

A hús tényleg undorító, ma ettem életem első hamburgerét, a húsban ilyen csimbók volt, undorító.

Amúgy azért első hamburger, mert mindig HappyMeal menüt ettem.

2010. ápr. 8. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!