Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?
Szerintem rosszul lehet valaki a sajtburgertől, ha nem szokott hozzá a szervezete. Aki ritkán jár, annak a szervezete elképzelhető, hogy nem ismeri fel, nem minősíti tápanyagnak.
A tisztaságról én is csak jókat tudok mondani, tényleg mindig figyelnek, hogy az asztalok, a föld, a tálcák stb. higiénikusak legyenek.
Én csak fagyit szoktam ott enni, vagy valamilyen üdítőt veszek. Azért nem járok Mekibe gyakran, mert drágának egészségtelennek és drágának tartom, nem lehet jól lakni, vagy hamar éhes leszel tőle. De ettől még nem jobb vagy rosszabb ember aki oda jár.
Én nem is olyan rég, nagyon sokat voltam, de valahogy megutáltam, kivéve a krumplit, az isteni, főleg ez az új amerikai burgonya.
A hús tényleg undorító, ma ettem életem első hamburgerét, a húsban ilyen csimbók volt, undorító.
Amúgy azért első hamburger, mert mindig HappyMeal menüt ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!