Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kevesebbet mész mekibe mint...

Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert mekibe dolgozom,és elvileg kisebb a forgalmunk mint eddig..de kiváncsi lennék,hogy miért is
2010. márc. 6. 17:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
én amúgy sem járok mekibe, mert egyszer eszek ott és egy évig a közelébe sem tudok menni, de talán azért kevesebb a forgalom, mert annyira pofátlanul drága, hogy hihetetlen. ha csak azt nézzük, hogy több mint 1000Ft egy menü, aminek nagy része vacak, felvizezett kóla...ennyiért én a párommam bőven jól lakok egy kínaiban, rengeteget adnak, tele zöldséggel, hússal. ehhez képest a mekis kaja...meg a zsebpénzbarát ajánlat. 250Ft egy akkora fánkért? ebből mifelénk 2db hatalmas kakóscsigát kapni.
2010. márc. 6. 17:50
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
ha már ilyen szemetet akarok enni akkor is Burgerbe megyek,egy sajtburgert és kis krumplit fele annyiért megkapok mint Mekibe.
2010. márc. 6. 18:05
 3/36 anonim ***** válasza:
57%
mindenkit aki a mekiben kajál úgy de úgy de úgy seggbe b'sznék. ezek orvosi esetek. DE MIÉRT? mér ilyen gyökerek? hát nem látnak a szemüktől?!?!?!!! otthagynak egy vagyont egy marék szarért meg fél kilo papírért ami egyenesen megy a szemétbe. hát semmi nem érdekli őket? a saját egészségük? a környezet? nem beszélve az ott dolgozokról.... a kapitalizmus egyik legcsodásabb példája. Egészségetekre.
2010. márc. 6. 18:07
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

én régen max havonta egyszer jártam most annyit sem.

egyrész eszméletlenül drága másrészt meg sz*r a kaja és unalmas is. A menük állandóak, csak egykét ilyen új van mint pl most ez az mbh ami igzából kb ugyanaz...

Elöbb megyek kínaiba vagy vmi más helyre ahol sokkal jobb és több kaját kapok ennyiért.

2010. márc. 6. 18:17
 5/36 anonim ***** válasza:
77%
Én csak azért járok ritkábban mert ahol most lakom csak messzebbi városban van!Elég drága!Ha olcsóbb lenne többet járnék, mert imádom!Amúgy dolgoztam mekibe és állíthatom nem egészségtelenebb mint más akármilyen étterem kajája.Sőt!
2010. márc. 6. 18:18
 6/36 anonim ***** válasza:
70%
Rlgen mentem kb 1 hónapba 2x és akkoris egy menü volt vagy 1000-1500 de, csak azért, mert van Smart kártyám, amit ráadásul nem tudok levásárolni a közelbe sehol, és q*va kevés pontot adnak azért a 1000-1500 ft. ért. Komolyan! vami pár pontot kapok egy kajáért. És már meguntam. Burger King sokkal finomabb, és olcsóbb is. 700ft ból vettem egy rodeo menüt, és még maradt egy csomó krumpli, meg pia. Mekibe meg... 1000 ből is éhesen maradok néha...
2010. márc. 6. 18:27
 7/36 anonim ***** válasza:
76%
Alapból nem járok, mert büdös az egész hely, a semmiért kérnek el rengeteg pénzt, és irtózok a tömegtől.
2010. márc. 6. 18:29
 8/36 anonim ***** válasza:
85%

Én nem játszom az agyam, járok mekibe havi egyszer kb. Tudom, hogy szemét, de nem érdekel, mert ekkora mennyiségtől nem lesz bajom. Ennyi erővel, oxigén maszkban is járhatnék a szmog miatt. A jó kajákat is szeretem, normális éttermekbe is járok. Nekem a kettő megfér egymás mellett. Amúgy az a kedvencem mikor mondják, hogy én aztán sosem járok mekibe! Mégis kívülről tudja mit lehet ott kapni:D

A kérdéshez meg annyit, hogy nem hiszem, hogy annyira odavág titeket ez a visszaesés. Akárhány meki mellett hajtok el, mindig sor van a mcdrive-nál és bent is folyton vannak, még ott is ahol az utca mindkét felén van meki.

2010. márc. 6. 18:34
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi régebben azért ide jártunk, mert amikor párom végzett a melóval, a BK is bezárt. Ez meg nyitva van non-stop. Meg voltak a kuponok is. De jól lakni tényleg csak 2-3 nagyobb burgertől lehet. Most meg már tényleg a pénzt is sajnálom rá, meg meg is untam...
2010. márc. 6. 18:37
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

en kb ugyanannyit jarok mint regebb. ez a legdurvabb honapban 2 alkalom, de van hogy fel evet nem is megyek.

izlik a kaja, de...

1. tul draga. a KFC is pofatlanul draga, de szerintem finomabb.

2. egeszsegtelen

3. tul kicsik az adagok

viszont ha kulfoldon vagyok, eleg sokat eszek ott mert az ottani arakhoz kepest nem draga, tudom hogy ugyanaz a kaja es gyorsan megvagyok az evessel. par nap utan kikeszulok es elmegyek rendes kajaert, de addig jo a meki.

na meg kulfoldon sokszor otletem sincs hogy melyik etteremben jo a kaja, melyik draga, stb es ciki beulni tobb helyre, menut kerni es tovabballni, faraszto orakon at keresgelni egy jo helyet. vagy ha epp nincs kedvem kiserletezgetni ismeretlen kajakkal, habar ez csak akkor ha van ha tenyleg sietek.

2010. márc. 6. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!