Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kevesebbet mész mekibe mint...

Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert mekibe dolgozom,és elvileg kisebb a forgalmunk mint eddig..de kiváncsi lennék,hogy miért is
2010. márc. 6. 17:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Régen se sokat jártam, de most max. évente 3-4x, akkor is csak a haverok miatt. Egyik haverom is ott dolgozik és szokta mesélni mit csinálnak ott. Az még a legkevesebb, hogy leesik a hús vagy akármi azt vissza a burgerbe. Meg az árak is nagyon drágák, egyetértek a többi válaszolóval+ és eszek inkább kebabot.
2010. márc. 6. 18:41
 12/36 A kérdező kommentje:
hát énis mekizek..és ha nálunk leesik valami azt kidobjuk...szóval nemtom de sztem elég kamu az h visszatesszük..ha azt meglátják töklecsesznek kb...meg amugy sztem elég tiszta..ha már csak abból indulunk ki h félóránként fertötleniteni kell a kezünket...szal ennyit erröl..
2010. márc. 6. 18:44
 13/36 anonim ***** válasza:
77%

1. fogyókúrázok

2. drága

amúgy sem sűrűn jártam (havonta egyszer, max. kétszer)

2010. márc. 6. 18:49
 14/36 anonim ***** válasza:

18:41-es vagyok.

Nem tudom ő szombathelyen van és szerintem ő a többiektől vette, hogy így csinálják, de lehet csak poénból néha, és nem tudom mér nem javasolja hogy ott kajáljunk. Mondjuk ő is ott kajál, de nem azért dolgozik ott.

2010. márc. 6. 18:50
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Én kevesebbet járok. Baromi drága az a kis adag kaja, fél óra múlva éhes vagyok tőle. És annyi kcal-van a dolgokba hogy a fél életemet az edzőterembe tölthetném. Ritkán merészkedek be a McDonald's-ba, pedig szeretem az ottani kajákat. :)
2010. márc. 6. 19:14
 16/36 anonim ***** válasza:
82%
Régebben én is többet jártam ismerősök miatt, de már egy évben csak egyszer, mert drága és egészségtelen.
2010. márc. 6. 19:19
 17/36 anonim ***** válasza:
50%

Hja kevesebbet,

Mivel nálatok nem kapni délig férfiembernek való adagot csak iylen babaadagokat!

Rohely!!!

Mellesleg a szendvicsek is bóvlibbak, és kevesebb cucc van bennük mint pl régebbena wendy-s be!

A burger sincs a toppon iylen szempontból, de mégiscsak többet belead mint az MC

A kinti éttermeket meg össze sem lehet hasonlítani az itteniekkel, sem választékban, sem árban!!!

Talán el kellene felejteni a Fitnes-Mc szemléletet, aztán belerámolni azt a hús meg hagymamennyiséget meg sajtot és füszert meg szószt ami egy ilyen stílusú szendvicstől elvárható lenne ennyi pénzért!

Szal nem tom ízre mikor ellenörízték utoljára ezeket a szenyákat??

És még valami,

Kevesebb cukrot az ételekbe + a desszertekbe + üditőkbe, és fedezzétek már fel a canada dry-t a tonic-ot meg a kinley gyömbért mert ez a kola fanta sprite felállás már marha unalmas..

2010. márc. 6. 19:33
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Lassan már egy Gíros pitában is jobb ízű és tartalmasabb Abhdulnál a sarkon feleannyiért mint egy Big-Mac

A vigyorgás nem minden...

2010. márc. 6. 19:35
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
sajnos igen, mert már mostanában nincs rá pénzem. régebben még jobban megengedhette magának az ember, de manapság....örülök ha kenyérre telik.
2010. márc. 6. 19:36
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor viszem a gyerekeimet mekibe,ha megkapom az étkezési utalványt.

Negyedévente kapom.Nah ilyenkor elmegyünk.Többször nemigen.

2010. márc. 6. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!