Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?
1. fogyókúrázok
2. drága
amúgy sem sűrűn jártam (havonta egyszer, max. kétszer)
18:41-es vagyok.
Nem tudom ő szombathelyen van és szerintem ő a többiektől vette, hogy így csinálják, de lehet csak poénból néha, és nem tudom mér nem javasolja hogy ott kajáljunk. Mondjuk ő is ott kajál, de nem azért dolgozik ott.
Hja kevesebbet,
Mivel nálatok nem kapni délig férfiembernek való adagot csak iylen babaadagokat!
Rohely!!!
Mellesleg a szendvicsek is bóvlibbak, és kevesebb cucc van bennük mint pl régebbena wendy-s be!
A burger sincs a toppon iylen szempontból, de mégiscsak többet belead mint az MC
A kinti éttermeket meg össze sem lehet hasonlítani az itteniekkel, sem választékban, sem árban!!!
Talán el kellene felejteni a Fitnes-Mc szemléletet, aztán belerámolni azt a hús meg hagymamennyiséget meg sajtot és füszert meg szószt ami egy ilyen stílusú szendvicstől elvárható lenne ennyi pénzért!
Szal nem tom ízre mikor ellenörízték utoljára ezeket a szenyákat??
És még valami,
Kevesebb cukrot az ételekbe + a desszertekbe + üditőkbe, és fedezzétek már fel a canada dry-t a tonic-ot meg a kinley gyömbért mert ez a kola fanta sprite felállás már marha unalmas..
Lassan már egy Gíros pitában is jobb ízű és tartalmasabb Abhdulnál a sarkon feleannyiért mint egy Big-Mac
A vigyorgás nem minden...
Én akkor viszem a gyerekeimet mekibe,ha megkapom az étkezési utalványt.
Negyedévente kapom.Nah ilyenkor elmegyünk.Többször nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!