Kevesebbet mész mekibe mint régebb? és ha igen, miért?
Én nem szoktam sokszor ott enni,ált.félévente 3-4x,bőven elég.Inkább beülök egy kinaiba,vagy donpepe,s sokkal hamaabb jól lakok.és tovább is tart.
Tény,ha új dolgokat készítenének,vagy mondjuk a cola-t nem vizeznék,nem sajnálnák ki az alapanyagot,talán többen mennének,meg persze normális áron.:)Ajánld valami nagyfőnöknek,és ne siránkozzon:)
Régebben sem ettem ott túl gyakran (negyedévente egyszer) A fagyitok jó, de ennyi. Nyáron egy olyan nyelviskolába jártam, aminek a székhelye a Meki felett volt, így egy héten kétszer biztosan ettünk ott fagyit, ittunk colát stb.
Szerintem az emberek rájöttek, hogy a mű étel nem jó. persze még mindig sokan járnak oda ,mert amikor arra járok mindig tele van.
De ha ti észrevettétek, akkor biztosan kevesebb a forgalom.
Szerintem az embereknek nem nagyon van pénze ilyenekre, legfeljebb a fiatalok esznek még ott, s aki meleg étkezési utalványt kap, mert máshol nem nagyon tudja elkölteni. (Olyan sokat nem kap, hogy étterembe menjen, de a Mekiben párszor ehet belőle.)
Ja, és azóta nem eszem nálatok csak fagyit, mióta pár éve beteg lettem egy sajtburgertől.
19:46-os voltam
Régen is alig jártam,jó ha évente egyszer,most se sokkal sűrűbben.Nem vagyok képmutató,tényleg nem érdekel a meki.Oké,néha jól esik az a kaja is,de csak pár dolog ami ízlik,pl a hamburgert és a sajtburgert nagyon nem bírom.
Nem rossz a gyorskaja,de a meki nem jön be.
Én már rég nem járok a mekibe. Korábban sem jártam gyakran, de úgy 8-10 éve még bementem két-három havonta egyszer. Utoljára tavaly nyár eleje körül voltunk ott, akkor is csak egy fagyit ettünk (már nem emlékszem pontosan, de még szóltunk is, hogy miért kell hosszú percekig várnunk két tölcséres fagyira, szóval még lassúak is voltak, leültettek és később kihozták! a két fagyit).
Felháborít, hogy a képeken gyönyörű magas, salátától, zöldségektől és egy szép szelet húspogácsától duzzadó, mosolygó hamburger helyett egy csoffadt, másfél ujjnyi, majonéztől és ketchuptól szétázott gusztustalanságot kapok, a húspogácsa méretét és állagát most nem részletezném, de a szendvicsben az összes zöldség egy-egy karika hagyma és ecetes uborka. Mindezt egy kisebb vagyonért.
Azt sem komálom, hogy 50 évesen (azért ez a kor már látszik és mondjuk nem is kamaszruhákban járok már) odalépek a pulthoz és egy huszéves úgy köszön, hogy "heló, mit kérsz?".
Ugyanez külföldön (tőlünk nyugatra) egészen másképpen van. Az árak az ottani bérekhez képest sokkal alacsonyabbak, a kiszolgálás gyors és udvarias és érdekes módon a szendvicsek minősége is különb. Na, ha a külföldi látogatásokat is beleszámítjuk, akkor tavaly ősszel voltam utoljára mekiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!