Ez jó étrend?

Figyelt kérdés
Szerintetek szegényes az étrend vagy teljesen jó?
2015. júl. 4. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, akartál még rakni linket vagy leírást...
2015. júl. 4. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit szegényes.
2015. júl. 4. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit, nagyon.
2015. júl. 5. 01:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen bocsánat csak véletlen elküldtem és 30 percig nem lehet új kérdést feltenni és megfeledkeztem de ez az étrend:

Reggeli: zabkása,bogyós gyümölcs

Tízórai: egy kisebb répa

Ebéd: Csirkemell(sóval borssal bazsalikommal fűszerezve), barnarizs

Uzsonna: Egy kis szelet görögdinnye

Vacsora: Egy bögre saláta (uborka paradicsom hagyma)

2015. júl. 5. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:
És minden nap megiszok 2-3l vizet is :)
2015. júl. 5. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

A mennyiségek is számítanak, főleg, hogy a csirkén kívül alig viszel be fehérjét.

Nem tűnik rossznak, de én meg nem mondom ránézésre, hogy hiányzik-e valamilyen ásványi anyag így... Én egészen máshogyan eszem, de ez mit sem számít (vannak, akik valamiért azt hiszik, csak az ő módszerük jó és mindenkitől azt várják el), különbözőek vagyunk, nem mindenkinek ugyanaz a jó.

Az is sokat számít, hogy hogyan érzed magad mellette. Ha nem vagy éhes este és a saláta elég, akkor OK. Az étrendeket az alkalmazójával egységben kell tekinteni.

De eleve jobbféle étrend, nincs normál cukor, glutén, tej, egy napon belül is változatos... Tetszik.

2015. júl. 5. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
...de azért kevésnek tűnik, illetve ez az ebéden múlik. Viszont mivel a többi nem sok, gondolom, az ebéd sem hatalmas, márpedig a szereplők nem valami kalóriadúsak, így sok kellene belőlük sok kalóriához (a rizs tömény, de sok vizet is felvehet s nem hiszem, hogy akinek ilyen tízóraija, uzsonnája és vacsorája van, az sok barnarizst képes megenni, még nekem se menne).
2015. júl. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!