Ha puffaszt a zabpehely, hozzá fog szokni a gyomrom, vagy jobb, ha lemondok róla?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 09:14
1/2 A kérdező kommentje:
Vagy ha mondjuk zabkorpából csinálnék kását, kevésbé puffasztana?
2015. jún. 29. 09:51
2/2 anonim válasza:
HAsználj több vizet/tejet, és fözd meg jobban, akkor kevésbé puffaszt.
A zabkorpa még rostosabb, azzan nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!