Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha puffaszt a zabpehely,...

Ha puffaszt a zabpehely, hozzá fog szokni a gyomrom, vagy jobb, ha lemondok róla?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 09:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy ha mondjuk zabkorpából csinálnék kását, kevésbé puffasztana?
2015. jún. 29. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

HAsználj több vizet/tejet, és fözd meg jobban, akkor kevésbé puffaszt.


A zabkorpa még rostosabb, azzan nem lesz jobb.

2015. jún. 29. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!