A zabpehely reggel darálva jobb lenne ha egy kevés proteint is rakok bele?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 12:29
1/5 anonim válasza:
Zabpehely reggel a rost- és CH tartalma miatt kell. Nem értem miért kellene ledarálni. Nem tudsz rágni (esetleg daráltnál nagyobbat nyelni)? Miért kevés proteint raksz bele? Mit jelent a kevés. Egy adagnyi megy? Vagyis kb. 20-25g?
2/5 A kérdező kommentje:
Csak sokan írták hogy ledarálva veszik.:D
50g MHN WHEY PRO-t rakok bele (38g fehérje).
2014. nov. 18. 12:45
3/5 anonim válasza:
En is ugy eszem, etrendhez igazitva.. az ize ezerszer jobb.. egyebkent elso, en pl. Azert daralom, mert 5 masodperc alatt lenyomom a reggeli ch/feherje adagot
4/5 anonim válasza:
Értem. Azt hittem tápanyagkülönbséget vélsz felfedezni, ha ledarálod. De ha a "jobb" az ivásra vonatkozik, akkor egyetértek. Próbáltátok esetleg a zabkorpát? Kisebb mint a zabpehely, sokkal több rosttal.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2014. nov. 22. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!