Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Volu mass proffesion fehérjét...

Volu mass proffesion fehérjét mikor szedjem be inkább reggel zabpehelyel es vizzel vagy edzés után?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a legjobb az lenne ha mindkétt időpontban innék de sajnos az anyagiak nem engedik

2014. szept. 7. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A volumass az nem fehérje, hanem tömegnövelő. Ugyanis a szénhidrát sokkal több benne, mint a fehérje. E mellé nem kell még zab, nem kell további ch. Edzés után igyad és ennyi, nem kell gyors szénhidrátot tartalmazó tömegnövelőt más időpontban alkalmazni!
2014. szept. 7. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem az lenne a legjobb ha mindkét időpontban innád, sőt kifejezetten káros az edzés utáni időpontot leszámítva a tömegnövelő fogyasztása, hiszen gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz nagy mennyiségben és az nem gyengén cseszteti az inzulinszintedet, majd jól cukorbeteg leszel a végén.

Az edzés után közvetlenül idd meg a tömegnövelőt vízzel!

Ha van külön tejsavófehérjéd is az mehet reggel is, vagy bármikor máskor is.

2014. szept. 7. 16:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat.meg anyit kerdeznek hogy ha magas a szenhidrat tartalma attol fuggetlenul az edze utana kaja szenhidratban duss legyen ?
2014. szept. 7. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Edzés után megy a volumass, majd erre rá 40-50 percre mehet egy teljes szilárd étkezés. Ebben is legyen elegendő fehérje és szénhidrát is.
2014. szept. 7. 17:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom!most olastam h tartalmaz kreatint is ....en most kezdek el egy kreatin kurat figyelmen kivul lehet hagyni azt a kreatin menyiseget ami a tomegeloben van ? Vagy kalkulaljam azt is bele?
2014. szept. 7. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Kevés van benne. Pl megiszol két adagolókanál tömegnövelőt, abban van kb 2g kreatin. Ezzel nem nagyon kell számolni.
2014. szept. 7. 17:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben es piheno napokon ugyan abba az idobe nyomjam a tomegnovelot mint edzesnapokon?
2014. szept. 7. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Már leírtuk hogy CSAK edzés után igyad!
2014. szept. 7. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem innám pihenőnapon, max, ha tényleg nincs meg a napi kalóriabeviteled aznapra.
2014. szept. 7. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én még akkor sem innám, inkább ne fejlődjek mintsem cukorbeteg legyek
2014. szept. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!