A zabpehely és zabkorpa között mi a különbség? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 20:53
1/4 anonim válasza:
gyakorlatilag ugyan az mind a kettő
2/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag a zabpehely hengerelt zab, a korpa pedig a mag külső héja aminek egy része lehullik róla. A korpának alacsonyabb a GI-je, több rost és nyomelem van benne.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor elméletileg azt a szerepet akkor, amit a zabpehely tölt be, egy fokkal a zabkorpa jobban teszi.
2015. jún. 6. 21:51
4/4 anonim válasza:
Ja, de drágább és a zabpehely finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!