Mennyi pékárut esztek egy nap és mit?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 20:55
11/15 anonim válasza:
Sokat sajnos, mindenféle sós péksüteményt eszek,napi szinten kb 4-5 darabot is.
12/15 anonim válasza:
Napi 1 magvas, rozsos vagy teljes kiőrlésű zsemlét szoktam, igyekszem minél kevesebb pékterméket fogyasztani.
13/15 anonim válasza:
Összesen kb 40dkg kenyeret, ha van otthon kifli, lehet kevesebbet. Ezen kívül még átlag 1 péksüteményt, de van úgy, hogy 3-at is. Igazából nem is tudom mivel válthatnám ki, nem mond nagy hülyeséget az, aki szerint a szegények eledele. Van amikor reggelire gabonapelyhet eszek, de ugye az is ugyan úgy gabona, csak még meg sincs őrölve.
14/15 anonim válasza:
Nem eszem pékárut naponta, talán havi kétszer átlagosan. Akkor is magam sütöm, kovászos francia parasztkenyeret, chiabattát.
15/15 anonim válasza:
Február környékén diétázni kezdtem, ezért mindenféle péksütit kizártam. Mostanra lejött 15kg, de már teljesen leszoktam róla, nem hiányzik. Régen minden nap ettem, reggelire édeset, útra meg vittem egy kis pogácsát vagy fornettit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!