Ti mit esztek ma?
12 db vaniliás karikra
500ml monster
500ml almalé
20dkg csípős kolbász
2 rágó
meg amit a csajom belém tuszkol majd este
reggeli: kakaó 2.5 dl
ebéd: bolognai spagetti, kb 20 dkg
uzsonna: 1db nektarin 1 db alma
vacsora: grillezett csirkemell és friss körözött kb 10 dkg csirkemell, és három evőkanál körözött hozzá.
Reggeli: zabkása, banán
Ebéd: csirkemell, rizs
Vacsora: Hal, rizs
A mennyiséget nem tudom.
Reggeli: szendvics - én egy sajtospárizsis kenyeret ettem parpikával, a vőlegényem ugyanezt + egy áfonya lekvárosat
Ebéd: pardicsomleves, levesbogyó; tojásos nokedli, friss parpika - uborka - újhagyma saláta (jóllaktunk)
Uzsonna: kenyérpuding
Vacsora: valószínűleg eper + joghurt
Zöldborsó leves, hagymás rostélyos sok hagymával, gesztenyepüré.
Este: házi májashurka, sonka.
hajnalban ettem egy müzliszeletet
1 db 5 dkg-os bögrés kókuszos sütit ettem ma eddig
meg most főzök vagyis sütök, az alapanyagokba már beleettem: sonkás spenót lesz parmezános tejföllel sütve két kis piteformában
nem vagyok éhes pedig kéne még valamit enni
En ettem 2 szelet sajtot,hogy ne korogjon a gyomrom.
12 korul 3 kekszet es egy marék párolt csirkemellet.
14 korul 3 rantott húst sult krumplival.
Es meg eszek vagy joghurtot eperrel, vagy túrót eperrel, vagy lehet hogy csak epret. :)
Reggeli: itthon frissen sütött házi croissant vajjal, áfonyalekvárral, mellé kávét ittunk.
Ebéd nem volt, mert későn reggeliztünk és nem voltunk éhesek egyáltalán.
Vacsora szokott nálunk a meleg étkezés lenni, amikor összeül a család. Van tegnapról bazsalikomos-tejszínes zöldségleves, mellé pedig fokhagymás pirított padlizsánszeletek lesznek zöldsalátával és mártogatóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!