Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ettél ma? Mit fogsz még?

Mit ettél ma? Mit fogsz még?

Figyelt kérdés
Korod,nemed? Súlyod? Vagy ha nem csak egy besorolás,hogy vékony/átlagos/duci vagy. Sportolsz? Mit iszol? ( egy egész napi menüre lenne szükségem minél több embertől mert kicsit étkezési zavarom van,köszönöm!)
2015. jún. 13. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Reggel lekváros buktát. Délben gulyáslevest, kelkáposzta főzeléket sült tarjával. Este még nem tudom.

Nő vagyok, középkorú, és 52 kg.

2015. jún. 13. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
Reggelire rántottát 2 tojásból, paradicsommal és egy szelet tk kenyérrel. Ebédre krumplipürét grillcsirkével. Ja meg a kettő között megettem egy jégkrémet, ebéd után meg egy banánt. Vacsi maradék csirke lesz brokkolival. Inni leginkább vizet, meg esetleg házi teát iszok. Nem sportolok. 23 éves nő vagyok, 175 cm és 58 kg.
2015. jún. 13. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Reggeli nem volt, ebéd (korán): párolt zöldségek, pirított gomba, savanyúság és kis csoki (Milka)

Uzsonna: kis dinnye, egy alma

Vacsora: lekváros kifli

Nem nagyon iszom külön, talán egy kis teát.

168/50, 29/N

2015. jún. 13. 15:36
 4/15 anonim ***** válasza:

26/N vékony, 56 kg (176 cm). Nem sportolok rendszeresen.

- reggeli: cappuccino, egy szelet sacher torta tejszínnel

- ebéd: cibatta gruyère sajttal, koktélparadicsommal, salátával, rukkolával, olívaolajjal, egy fél zsemle vajjal és házi (nagymamától kaptuk:) rebarbara-eperlekvárral

- vacsorára a terv citromos-joghurtos padlizsántekercsek salátával, pirított szezámmaggal

amit ittam:

- csapvíz

- "limonádé" friss citrom, narancs és lime karikákkal, mentalevéllel a kertből:)

- este lehet iszunk egy kis száraz fehér-vagy vörösbort.

2015. jún. 13. 15:43
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) felpontoztam mindenkit,nyugodtan írjon aki még tud.
2015. jún. 13. 16:11
 6/15 anonim válasza:

Reggeli: 2 csokis muffin (házilag sütött, cukormentes)

Tízórai: 6 db Korpovit keksz

Ebéd: Bolognai spagetti

Uzsonna: Egy kis cukormentes jégkrém

Vacsorára szendvicset fogok.

(IR-es vagyok, ezért a diéta.)

Amúgy 24 éves, vagyok, 170 cm, 55 kg.

2015. jún. 13. 16:17
 7/15 anonim ***** válasza:
22f vekony, edzem es futni is szoktam, sportos vagyok. Eddig egy jo adag lidl natur zabpelyhet mezzel, most fogok nem sokara (epp napozom ;) chilis babot rizzsel aztan este kerteszkedes utan meg egy adag chilis bab rizzsel + fott tojas es este/hajnal megint zabpehely mezzel, mert szeretem. Vizet es citromos vizet iszom. Egy elegge egeszsegesen etkezo fiatal. :)
2015. jún. 13. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Most fogyózom épp. :)

Reggelire ittam gyümölcsturmixot, ebédre (most ebédeltem, későn kelek) halacskát sütöttem, salátával ettem, estére tojást tervezek valahogy elkészíteni.

Inni "Arnold Palmer"-t iszok, félig jeges tea, félig limonádé. Cukor nélkül.

Nem sportolok.

(Súlyt nem mondok, mert csúnya. A BMI-m 36.9, ami nagyon rossz. De 11 nap alatt leadtam már 3 kilót, úgyhogy hurrá!)

2015. jún. 13. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, 27/L
2015. jún. 13. 17:23
 10/15 anonim ***** válasza:

R: egy vékony szelet diós és egy fél szelet túrós kalács + egy pohár tej

E: zöldséges csirkemell, hozzá tócsni

U: epres activia, két zabkeksz, késobb egy kis pálcikás jégkrém

V: ua. mint ebéd

kevesebb édesség kellett volna, ált. nem eszem ennyit :D

172/65 21/L

2015. jún. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!