Ez milyen étrend?
Figyelt kérdés
reggeli: 125g joghurt + 3 szendvics (paradicsom, felvágott)
tízórai: banán + 50g jó reggelt keksz + 3dl tej
ebéd: amit hoz az ételkihordó
uzsonna: alma + kinder tejszelet + 3 dl tej
vacsora: 3 szendvics (felvágott, hagyma)
2015. márc. 6. 12:06
11/13 A kérdező kommentje:
Én is csirkemellet meg rizst ettem általában ebédre a régi szép időkben, de már nincs választásom. :(
2015. márc. 6. 20:29
12/13 lencsefőzelék válasza:
Ennél egészségtelenebb már csak az lenne, ha mindezt (a tízórait és az uzsonnát kivéve) rendszeresen le is öblítenéd valami cukros üdítővel... :D
13/13 anonim válasza:
Én az élsportoló alatt csak arra gondoltam, hogy ezt a hatalmas energia-, és főként szénhidrátmennyiséget csak az engedheti meg magának, aki rendszeresen sportol, vagy nehéz fizikai munkát végez. Természetesen azt én is tudom, hogy egyéb tápanyagok tekintetében ez az étrend meglehetősen hiányos. Elég sok minden hiányzik belőle. De reménykedjünk, hogy nem minden nap ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!