A munkahelyeteken mit szoktatok ebédelni? Menza van?
Adminisztrátor vagyok egy állami cégnél. Menza nincs, csak egy béna csokiautomata :D
Vagy viszek otthonról valamit, ha néha kedvem van előző este főzőcskézni, illetve hétfőnként mindig viszek, mert akkor vasárnap eleve úgy főzök, vagy átmegyünk páran enni a mellettünk lévő egyetem menzájára, ott egész jó a kaja, vagy csinálok a teakonyhában egy tésztalevest (tudom, gáz, de az a baj, hogy gyerekkorom óta rohadtul szeretem a csípős Smack levest), időnként előfordul, hogy csak valami péksüti az ebédem, vagy bolti szendvics. Ha már nagyon ciki dolgokat eszem össze-vissza több napig (vagy a szervezetem már egyértelműen jelzi, hogy valami friss, egészséges kaját akar), akkor azzal kompenzálom, hogy egyszer-egyszer salátát viszek ebédre (igazából azt is nagyon szeretem) pl. sok zöldség + csirke/főtt tojás és sajt/tonhal, csak alapvetően nem szeretek ilyesmivel szöszölni otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!