Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A munkahelyeteken mit szoktato...

A munkahelyeteken mit szoktatok ebédelni? Menza van?

Figyelt kérdés

2015. márc. 5. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Adminisztrátor vagyok egy állami cégnél. Menza nincs, csak egy béna csokiautomata :D

Vagy viszek otthonról valamit, ha néha kedvem van előző este főzőcskézni, illetve hétfőnként mindig viszek, mert akkor vasárnap eleve úgy főzök, vagy átmegyünk páran enni a mellettünk lévő egyetem menzájára, ott egész jó a kaja, vagy csinálok a teakonyhában egy tésztalevest (tudom, gáz, de az a baj, hogy gyerekkorom óta rohadtul szeretem a csípős Smack levest), időnként előfordul, hogy csak valami péksüti az ebédem, vagy bolti szendvics. Ha már nagyon ciki dolgokat eszem össze-vissza több napig (vagy a szervezetem már egyértelműen jelzi, hogy valami friss, egészséges kaját akar), akkor azzal kompenzálom, hogy egyszer-egyszer salátát viszek ebédre (igazából azt is nagyon szeretem) pl. sok zöldség + csirke/főtt tojás és sajt/tonhal, csak alapvetően nem szeretek ilyesmivel szöszölni otthon.

2015. márc. 6. 22:38
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Vendéglátásban dolgozom, van menza, de pocsék, pedig én nem vagyok válogatós. És az a gáz, hogy a vendégeknek felszolgált kaja normális, nagyon kevés panaszt kapunk egy hónapban, de a munkahelyi kaja minden héten nagyon sok negatív kommentet kap. Gyakorlatilag egy csomószor ehetetlen, és nem ingyen van, szóval nem is értem. Sótlan, íztelen, szétfőtt, lejárt szavatosságú stb.
2019. jan. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!