A munkahelyeteken mit szoktatok ebédelni? Menza van?
Nincs kajálda, megszüntették. (mikor volt, akkor se volt húde színvonalas a kínálat, de legalább meleg, főtt étel volt)
Szendvicset szoktam pakolni magamnak, mert az elfér az öltözőszekrényben, és nem kell melegítgetni sem. (tudom gáz, de a közös hűtőkből szeretnek világgá menni az ebédek, egy hűteni való ételt pedig nem szívesen tárolnék órákon át az öltözőben, mivel pont a radiátor mellett van a szekrényem)
Kereskedelemben dolgozok
Bankban dolgozom. Mindig főttet ebédelek. Ha van itthon, akkor viszek. Ha nincs vagy nem kívánom, ami van, akkor bent veszek. Elég jó étterem van, egy csomó étel közül lehet választani, és nem is drága.
Általában itthon főzeléket vagy tésztát szoktam főzni (szóval ami gyorsan kész van), ha bent veszek, akkor valamilyen sült húst. Ha van krémleves vagy raguleves, akkor azt is.
Jogász vagyok, egy rendvédelmi szervben.
Vagy otthonról hozok ebédet (teljesen felszerelt konyha van), ez a leggyakoribb vagy rendelek, de mivel nálunk a kollégák nagy része terepen dolgozik, így ha megkérem őket bárhonnét hoznak ebédet.
Párom autószerelő, Neki otthonról csomagolok főtt ebédet, illetve süteményt minden nap! Ma pl teljfölös-csirkepaprikást vitt tésztával és almás süteményt.
Én recepciós vagyok ,jelenleg fogyókúrázom ma pl. natúr csirkemellet ebédeltem görögsalátával.
Általában hozok enni, otthonról én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!