Mi fogtok ebédelni?
Figyelt kérdés
Hadd csorgassam a nyálam a zacskós leves-pirítós kollégiumi kombinációja mellett...2012. jún. 5. 11:55
1/27 anonim válasza:
Rántott húsos szendvicset,amit reggel otthon csináltam.
2/27 anonim válasza:
:))) kollégista vagy?Én emlékszem a koleszban nálunk a fő menü a kifli volt tubusos mustárral :) !!!Zsákszámra ettük.Meg a májkrém konzervet,na azóta rá se bírok nézni.
Nekem nincs itthon kaja,le kell mennem vásárolni,de gyanítom csak pár zsömit eszek egy kis sajttal és talán főzök virslit.vannak még itthon maradék felvágottak,talán azt.
Férfi.
3/27 anonim válasza:
Egyenlőre virslit ketchup-pel aztán később nem tom :)
4/27 anonim válasza:
A vasárnap főzött ebéd maradékát, de már örülök, hogy elfogy. Karfiolpörkölt nokedlivel.
5/27 anonim válasza:
tepsiben sült csirkecom hagymás krumplival,tegnap főztem mára elhozni melóba
koliba nekünk a fűszerezett tepsiben sült krmpli volt a sláger,egyszerű,olcsó
6/27 anonim válasza:
Karfiol leves. Csirkekpörkölt tésztával, káposzta saláta.
7/27 anonim válasza:
Valami kínait akar összeállítani a párom. Ma ő főz.
8/27 anonim válasza:
Utolsó miért,ti kannibálok vagytok?
10/27 anonim válasza:
Én sós kiflit ettem tejföllel a koliban. Nagyon fini :D Meg szalonnás kekszet (v chipset) krémsajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!