Milyen háromfogásos vacsorát ennél most?
Figyelt kérdés
Írjátok le az előételt, főételt, desszertet. Éhes vagyok, kajákról szeretnék olvasni :P2015. febr. 23. 17:35
11/15 A kérdező kommentje:
utolsó én felpontoztam mindenkit!
mindjárt kész a paradicsomleves és eszek végre :D
2015. febr. 23. 19:28
12/15 anonim válasza:
Csirke, saláta
Csirke, saláta
Csirke, saláta
13/15 anonim válasza:
Előételnek levest ennék, egy jó kis tárkonyos pulykaragu levest tetején sok friss petrezselyem.
Főételnek mexikói ágyon sült sajttal és gombával töltött pulykamell rizzsel.
Desszert egy jó kis túró torta eperrel a tetején.
Korog a gyomrom, éhes vagyok, de fogyózom.:)
Én recepteket bámulok most is, álmodozom róla hogy jól laktam:D
14/15 anonim válasza:
Most mikor hazafelé vezettem munkából, pont azon gondolkodtam, hogy itt egy helyi olasz étteremben olyan finom fokhagymás-olívaolajos, vargányás tagliatellét ettem parmezánnal megszórva, hogy egy olyat ma nagyon szívesen ennék :) Levesnek egy forró bazsalikomkrémleves koktélparadicsommal, desszertnek meg valami joghurtos-tejszínes krém, málnával és eperrel.
15/15 anonim válasza:
Nem is tudom...
Előételnek valami könnyűt, mondjuk egy kis salátát
Főételnek rántott sajtot sült krumplival
Desszertnek pedig egy kis csokitortát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!