Milyen háromfogásos vacsorát készítsek a páromnak Valentin napra?
Szia!
Én a következőket ajánlanám:
Leves: Brokkolikrém leves (vagy bármilyen krémleves) nagyon egyszerű elkészíteni az ilyen fajta leveseket.
Főétel: Lehetne csirke comb, mell, szárny (amit szerettek) jól befűszerezve(lehet kapni különböző fűszerkeverékeket) sütőben, sütőzacskóban sütve, köretnek egy kis krumplipüré, plusz friss saláta, esetleg savanyúság.
Desszert: Csokis muffin (könnyű elkészíteni), vagy esetleg tiramisu, azt nem kell sütni, és viszonylag ez is egyszerű.
Recepteket találsz a mindmegette.hu oldalon. Ha pedig érdekel valamelyik részletesen, szívesen leírom én is.
Remélem segítettem:)
Levesnek:raguleves vagy gyümölcsleves
Főétel: makaróni,sült csirke comb,rántott hús
Desszert:muffin,palacsinta,kókuszgolyó!
Jó főzőcskét és jó étvágyat!!!
Ha kezdő vagy inkább krémleves szerintem is.Vagy francia hagymaleves,nálunk imádják a fiúk, és még ők is el tudják készíteni:)(feldobhatod azzal,hogy cipóban tálalod) [link]
A másodiknak valamilyen rakott cucc esetleg,lasagne, bolognai(mindkettőt könnyű elkészíteni,lasagnehoz ajánlanám,h inkább vedd meg a tésztát a boltban)
Desszert, arra én is muffint mondanék
Én itt szoktam szemezgetni.Nagyon tuti és bevált receptek a levesektől a főételekig és a desszertekig!
Ha kitaláltad akkor minek teszel fel kérdést..
mellesleg azt írtad kezdő vagy,akkor felejtsd el a somlóit,mert az egy kezdőnek nemfog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!