Fincsi kis reggelit, vacsorát találtam ki. Próbáltátok már?
jó harapnivaló puha friss fehérkenyeret szeletek, jócskán megvajazom, megsózom, közben melegítek egy serpenyőt és szórok bele szezámmagot ! addig pirítom míg aranybarna lesz és jó sokat szórok belőle a vajaskenyérkére... nem is gondolnátok, mennyit dob rajta ! kakaóval... hmmm. :) tudom, nem nagy dolog, de annál finomabb ! Nektek van ilyen "különlegességetek" ?? :)
Mit szóltok ? :D
Biztos jó, de már csak néha eszem kenyeret és tésztaféléket, és teljesen jól elvagyok ezek nélkül.
Többnyire tojást, halat, húst, zöldségeket és tejtermékeket kajálok.
Nekem a kenyeremben van szezám, igaz, nem pirítva...
De hogy jön ide a kakaó? :O
Nem akkora különlegesség, de régebben ettem tejfölös-almás kenyeret. Az jó volt. Tejfölt már nem eszem, de az alma akkor is jó szendvicsanyag :D Ezen mit sem változtat, hogy a kenyeremben nincs glutén és nem fehér :)
Kedvelem még a "bébiételt", ami almás (s néha banános vagy mazsolás, a fő, hogy kellően édes legyen) sóskakrém elturmixolva. Némi kókusztej sem rontja el... Tükörtojással vagy anélkül...
Biztosan fincsi, még nem próbáltam.
Amit tegnap este vacsira "zabáltam": sült-zsíros kenyér idei friss-karalábbal borítva!
Igaz, hogy ez a karaláb még nem olyan ízű, mint ami majd egy hónap múlva lesz, de akkor is már idei és friss!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!