Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fincsi kis reggelit, vacsorát...

Fincsi kis reggelit, vacsorát találtam ki. Próbáltátok már?

Figyelt kérdés

jó harapnivaló puha friss fehérkenyeret szeletek, jócskán megvajazom, megsózom, közben melegítek egy serpenyőt és szórok bele szezámmagot ! addig pirítom míg aranybarna lesz és jó sokat szórok belőle a vajaskenyérkére... nem is gondolnátok, mennyit dob rajta ! kakaóval... hmmm. :) tudom, nem nagy dolog, de annál finomabb ! Nektek van ilyen "különlegességetek" ?? :)

Mit szóltok ? :D

2013. ápr. 22. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos jó, de már csak néha eszem kenyeret és tésztaféléket, és teljesen jól elvagyok ezek nélkül.

Többnyire tojást, halat, húst, zöldségeket és tejtermékeket kajálok.

2013. ápr. 22. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
En mar olyan regen ettem egy igazi, finom, roppanos heju, puha meleg belu kenyeret, h sirni tudnek. :(
2013. ápr. 22. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a kenyeremben van szezám, igaz, nem pirítva...

De hogy jön ide a kakaó? :O

Nem akkora különlegesség, de régebben ettem tejfölös-almás kenyeret. Az jó volt. Tejfölt már nem eszem, de az alma akkor is jó szendvicsanyag :D Ezen mit sem változtat, hogy a kenyeremben nincs glutén és nem fehér :)

Kedvelem még a "bébiételt", ami almás (s néha banános vagy mazsolás, a fő, hogy kellően édes legyen) sóskakrém elturmixolva. Némi kókusztej sem rontja el... Tükörtojással vagy anélkül...

2013. ápr. 22. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztosan fincsi, még nem próbáltam.

Amit tegnap este vacsira "zabáltam": sült-zsíros kenyér idei friss-karalábbal borítva!

Igaz, hogy ez a karaláb még nem olyan ízű, mint ami majd egy hónap múlva lesz, de akkor is már idei és friss!!!

2013. ápr. 23. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Fokhagymás kifli kakaóval :).Isteni finom,bár az emberek elborzadnak amikor meghallják :D.
2013. ápr. 23. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli sós tejföllel. Imádom. :)
2013. ápr. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!