Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen vacsorat csinaljak...

Milyen vacsorat csinaljak neki? Receptet keresek

Figyelt kérdés
Ebbe a kategoriaba irtam mert itt tobb a ferfi es ok lehet jobban tudjak milyen kajat varnanak.. szeretnem ha irnatok vacsorara valo eteleket amik nagyon finomak, husosak.. (husimado)teszta annyira nem nyero. Esetleg egy olcsobb gyorsan elkeszitheto sutemenyt is ha tudnatok bar az annyira nem fontos.. Koszi a valaszokat
2014. okt. 15. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyros. Az könnyű és finom. Vagy ha gyorsan kell az ötlet, akkor süss le valami húst egy kis krumplival, egyszerű salátával. Süteményből a Kinder szelet például egyszerű. L
2014. okt. 15. 20:41
 2/14 anonim válasza:
44%
rántott asztal fiók :D
 3/14 Jázi :) válasza:
Brassói meg tiramisu.
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Te ismered, te tudod miket szeret. Csak tudod a kedvenc kajáját. Na azt csináld.
 5/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt h ecetes salatat keszitenek mert azt enne mar regota ehhez illo eteleket mondjatok koszii
 6/14 anonim válasza:
Hát, a rántott hús nálam mindig nyerő, mondjuk krumplival :)
2014. okt. 15. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Öcsémre szoktam főzni, mondjuk ő a milánóit is szereti, de mindig kell lennie valami húsnak. Ecetes saláta mellé még a rántott hús is jó szerintem.

1-es voltam.

2014. okt. 15. 20:44
 8/14 A kérdező kommentje:
4es nincs neki kedvence nehez igazan lenyugozni ha rajta mulna a legfullosabb etterembe is lehetne ereszteni a rolot :D husimado a husos kajakat szereti az ilyen tesztas olaszos kajakat nem csipi. A gyros egynek nem rossz, de az tul hetkoznapi :)
 9/14 anonim válasza:
37%
Rántott hús és desszertnek tejszínhabos cicik*
 10/14 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) a rantott hust mivel tudnam felturbozni? Valami toltelekre lennek kivancsi amivel igazan finom
2014. okt. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!