Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Heti 5 reggelit,4 ebédet és 4...

Heti 5 reggelit,4 ebédet és 4 vacsorát 2főre mennyiből lehet kb kihozni?

Figyelt kérdés

Nem egy luxus kajákra gondolok, de nem is zsíros kenyér minden nap.

Köszi a segítséget.

(főznék)

2013. júl. 14. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én minden hétre táblázatot készítek, mondom a jövőhetit. Csak kalkulált árak vannak, mert van ami van itthon, valamit venni kell:

Kedd: Rakott zöldség (amit a piacon találok) 1000

Csütörtök: Lebbencsleves, Prézlis tészta 500-500

Szombat: Borsófőzelék rántott virsli (lehet, hogy más zöldség lesz) és sajtos rúd mirelit levelesből 800-500

Vasárnap: Zöldségleves, Rántott sajt, Rizs, Kovászos uborka 500-800-200

Ezenkívül vennem kell zöldségeket, gyümölcsöket: 600, két joghurt: 200, lekvár (áfonyát szoktam, nagyon fogy): 300, Kolbász: 500, Májas: 300, Kenyér: 500, Tej: 400,

Ez 7700 ha jól számoltam. Nyilván mindent forintban értek, csak nem írogattam ki. Ebből változatos reggelit tudok csinálni. Ez ugye csak kalkulált, sokszor kapok Nagyitól zöldséget, akkor ugye azt nem veszek, illetve sok minden van is itthon... de jobb érzés plusszban kijönni. nem tudom, hogy a vacsora is főtt étel lenne-e, mi csak nagy ritkán eszünk egy nap kétfélét, nem esik jól ebben a melegben, és sokszor nem is érünk rá csak estefele. Majdnem elfelejtettem, mi is ketten vagyunk, mindig két napi adagot főzünk, napközben ritkán veszünk magunknak enni. Remélem, hogy segítettem. :)

2013. júl. 14. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A tojást nem írtam, azt is kapok. Ha van 10 tojásod, már tudsz csinálni pl.: minimum két féle reggelit (bundáskenyér, rántotta...)
2013. júl. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!