Mi baja van az embereknek a Starbuckssal?
Mi tegnap voltunk a Westendben. Mivel nagy kávéínyencek vagyunk, így naná, hogy kipróbáltuk.
Bajom mindössze annyi van vele, hogy szerintem a kávék határeset, de a sütik valami felháborítóan drágák. Úgyhogy két csésze presszókávét ittunk 2x520-Ft-ért. Nem vagyok csóró, de nálam egy presszólátogatás ennyit ér meg.
A kávé egyébként nagyon finom volt, kipróbáljuk majd a többit is.
Ami még kicsit nem tetszett, az az, hogy háromlépcsős a kiszolgálás: egy csávó megkérdi mit szeretnél, elkéri a keresztneved és továbbadja a sajtcédulát. Utána irány a pénztáros, ahol fizetsz, majd a harmadik ember a "csapos", aki kiadja a cuccot. Ilyet én a hetvenes-nyolcvanas évek patikáiban tapasztaltam, hogy külön sorba kellett állni az árazóhoz. Ha mindhármójuk kezelné a pénztárat is és a kávégépet is, szerintem gyorsabb lenne. Kb 15 perc alatt jutottam így hozzá a két kávéhoz.
A berendezése ízléses, bár a látszóbeton nem illik az enteriőrbe.
Összhatás: némi begyakorlódás után egy kifejezetten kellemes hellyé válhat, de az árai miatt nem törzshellyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!