Mi baja van az embereknek a Starbuckssal?
Igen, lecserélték, de attól még az fog nyílni, szerintem csak azért tettek így, hogy ne váltson ki akkora nagy reakciókat az emberekből.. Nem túl valószínű, hogy építés közben jöttek rá arra, hogy "bocsi, ezt mégse".
Mondjuk tény, hogy az az üzlet nagyon kicsi bármilyen kávézónak... Maximum úgy, hogy csak ilyen pultos, de hát az meg nem olyan..
Mindegy, majd meglátjuk :]
Előző vagyok. A kérdésre elfelejtettem válaszolni :S
Nekem semmi bajom nincs a Starbucksal, sőőt imádom, rendszeresen járok oda. Mondjuk a kávéjuk annyira nem ízlik, csak miután én "kikotyvasztottam" magamnak. Nemrég hoztak be egy új fajtát, na az nekem kifejezetten rossz. De a forrócsokijuk istenifinom. Egész télen azt ittam, de azt nyáron nem jó inni. Majd próbáljátok ki a frappucino-jukat, abból is az epreset és tejszínhabbal, az is nagyon finom. Olyasmi mint a jégkristály, nagyon hideg, jeges és habos. A tetején tejszínnel.
És a kávézónak is olyan különleges hangulata van, családias az egész. Szól a zene, rengetegen beülnek a laptopjukkal dolgozni egy kávé mellett, vagy pedig a gyerekek suli után beülnek házi feladatot csinálni. És az ott ülnek órákig egy üditő vagy kávé mellett és senki nem szól rá, h "ember, már túl régóta nem fogyasztasz semmit". Én már jártam így otthon, de itt a kinti Starbucks-okba senkit nem zavarnak, addig maradnak amíg szeretnének.
De rengetegen azért fikázzák, mert azt hiszik, hogy csak simán ihatatlan divatcucc, de szerintem jobb lenne, ha csak azután ugatnak miután jártak bent és megkóstolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!