Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért csapódik ki az agyag...

Miért csapódik ki az agyag teáskancsóm külsején a cukor?

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 18:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Ha beleöntöm a teáskancsómba (forrón) a vizet a külsején kicsapódik a cukor.Miért van ez,hiszen a kancsó nincs berepedve.
2015. jan. 15. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint járatlan vagy az agyagiparban. Az égetett agyag porózus, a pici lyukacskákon át lassan kidiffundál a cukros tea, a víz elpárolog, a benne oldott anyag meg ottmarad a kancsó külsején.
2015. jan. 15. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Tényleg járatlan vagyok benne.
2015. jan. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!